چهار شنبه 9 دی 1394 ساعت 18:59 |
بازدید : 161 |
نویسنده :
یوسف نجفی
| ( نظرات )
قطعا کسي انتظار ندارد که روي صفحه کليد کوچک موبايل براي بيان حس و حال خنده وقت گذاشته و بنويسد "واي خيلي خنده دار بود" يا "قاه قاه ترکيدم از خنده"! ما ميخواهيم خيلي سريع و موثر احساس خود را در شبکه هاي اجتماعي و نرم افزار هايي همچون تلگرام منتقل کنيم! ما ايراني ها از عبارت "خخخخخخ" استفاده مي کنيم و همانند ما، ملت هاي ديگر هم عبارت هاي خاص خود را دارند که روزنامه اي به نام Latinos Post در صفحه فيسبوک خود به شکلي جالب به آن پرداخته است.
از زمان ياهو مسنجر و ابزار هاي ارتباط اينترنتي قبل از آن، همواره عبارات خلاصه شده و شکلک هايي وجود داشتند تا احساسات و حالت هاي مختلف فرد را به شکلي خلاصه تر و سريع نوشته و به فرد مقابل انتقال دهند. در هر کشور، اصطلاحات مختلف خاص آن فرهنگ و قوميت نيز در گفتگو ها و گروه هاي اينترنتي به کار گرفته مي شود. خنديدن يکي از اين موارد است که ما ايراني ها اغلب از عبارت "خخخخخخ" براي بيان آن استفاده مي کنيم. کشورها و ملت هاي ديگر هم روش هاي خلاصه و سرراست خاص خود را براي بيان خنده در شبکه هاي اجتماعي دارند تا در کمترين زمان ممکن احساسات خود را منتقل کنند. روشي سريع که حتي به سويچ کردن به ليست ايموجي هاي گوشي نيز نيازي ندارد و به خوبي مي تواند منظور را برساند!
در انگليسي اغلب عبارتي همچون hahaha استفاده مي شود و آمارها نشان ميدهند بسياري از افراد به جاي استفاده از شکلک و ايموجي هاي لبخند، عبارت hahaha را بيشتر به کار مي برند (به همان علت که حوصله سويچ کردن به ليست شکلک ها و بازگشت دوباره به کليد هاي صفحه کليد را ندارند!). در ميان اين تصاوير شايد نحوه بيان خنديدن در ميان تايلندي ها از همه عجيب تر باشد که 555 را براي نشان دادن خنديدن استفاده مي کنند! در واقع عدد 5 در تايلندي ha خوانده شده و نوشتن 555 در واقع همان hahaha است!
در ادامه و بخش تصاوير مي توانيد ليستي از نحوه خنديدن در ملل مختلف را مشاهده کنيد.
چهار شنبه 9 دی 1394 ساعت 18:45 |
بازدید : 174 |
نویسنده :
یوسف نجفی
| ( نظرات )
در کشور ما که چيزي به عنوان قانون حمايت از حقوق مولف يا همان کپي رايت وجود ندارد صحبت کردن از دانلود غير قانوني کمي عجيب به نظر مي رسد. به هر حال حجم بسيار زيادي از فعاليت هاي ما توسط ابزارهايي که به صورت غير مجاز دانلود شده اند انجام مي شوند. نيازي به مثال زدن هم نيست و کافيست فقط سري به فروشگاه هاي نرم افزار و بازي هاي ويدئويي بزنيد تا ببينيد چطور مجموعه اي متشکل از هزاران برنامه به قيمتي فروخته مي شود که حتي يک برنامه از آن مجموعه هم (براي مثال Adobe Photoshop) از مبلغ پرداختي شما قيمت بيشتري دارد. اما در کشورهاي ديگر که قانون کپي رايت به صورت سفت و سخت در آنها رعايت مي شود و با نقض کنندگان اين قانون دقيقا مشابه مجرم رفتار مي شود اوضاع کمي متفاوت است. البته اين سختگيري ها هم باعث نشده بازار دانلودهاي غيرقانوني داغ نباشد و براي مثال صنعت فيلم سازي و سريال سازي در آمريکا به شدت با مشکل نقض کپي رايت دست به گريبان است. اما فکر مي کنيد چه محصولي در سالي که گذشت بيشترين آمار دانلود را داشته است؟
وب سايت تورنت فريک هر ساله فهرستي از فايل هايي که بيشترين دانلود را داشته اند منتشر مي کند و معمولا سريال هاي تلويزيوني و همچنين فيلم ها بيشترين درصد دانلود غير مجاز را به خود اختصاص مي دهند. امسال نيز همين داستان تکرار شده و بدون هيچ تعجبي، عنوان بيشترين دانلود غير قانوني به مجموعه اي رسيده که در طي چهار سال اخير هميشه در صدر اين فهرست قرار داشته است. شايد تا همين جا هم متوجه شده باشيد اما اگر در جريان نيستيد بايد اشاره کنيم که سريال بازي تاج و تخت (Game of Thrones) ساخته شبکه HBO با دانلود نزديک به 14.5 ميليون بار در صدر فهرست قرار داشته است و پس از آن نيز سريال The Walking Dead و The Big Bang Theory به ترتيب با 6.9 و 4.4 ميليون دانلود قرار دارند. بر اساس تحقيقات انجام شده اکثر دانلودها در فاصله زماني يک هفته پس از پخش برنامه ها انجام شده اند اما شايد جالب ترين نکته درباره اين فهرست آن باشد که درباره بازي تاج و تخت، تعداد بينندگان اين سريال در آمريکا کمي بيش از 8 ميليون نفر به صورت ميانگين بوده اند اما تعداد افرادي که آن را دانلود کرده اند مرز 14 ميليون نفر به صورت ميانگين را پشت سر گذاشته اند! مورد ديگر اينکه در بخش فيلم هاي سينماي هاليوود، در سال گذشته 40 فيلم حتي پيش از آغاز اکران در سينماها در سايت هاي تورنت منتشر شده بودند که خود مي تواند باعث يک شکست تجاري براي بسياري از اين فيلم ها باشد.
بيشک وايبر آشناترين نام در حوزه اپليکيشنهاي ارتباطي است. اين اپليکيشن به شما امکان ميدهد تا با دوستان خود تماس متني، صوتي و يا حتي تصويري داشته باشيد.
وايبر زماني محبوبترين اپليکيشن ارتباطي بود اما کم کم جاي خود را به رقبايش داد. حالا در راستاي برگرداندن محبوبيت خود اپليکيشن جديدي معرفي کرده است.
چشمک وايبر(Viber wink) اپليکيشن جديد وايبر است که براي اندرويد و آياواس آماده دانلود است. اين اپليکيشن رايگان به شما امکان ميدهد يک عکس و يا فيلم را با زمان انقضا ارسال کنيد. براي مثال تعيين ميکنيد که فيلم يا عکس شما را به مدت 7 ثانيه ببينند و در اين صورت پس از 7 ثانيه آن عکس يا فيلم خود به خود براي هميشه پاک ميشود. نحوه فعاليت اين اپليکيشن بسيار شبيه امکان سرويس اسنپچت است.
البته اين اپليکيشن به تنهايي کار نميکند و نياز است که وايبر را هم نصب کنيد تا فيلم يا عکس خود را از طريق آن براي دوستانتان ارسال کنيد.
فروشگاه زنجيرهاي Best Buy طرح جديدي راهاندازي کرده است که بر اساس آن مدل ۱۶ گيگابايتي گوشي هوشمند آيفون 6s به قيمت يک دلار فروخته ميشود، البته براي خريد گوشي با اين قيمت بايد قرارداد مخابراتي دو ساله را هم با شرکت Verizon يا Sprint منعقد کنيد.
بد نيست بدانيد اين گوشي هوشمند در کشور آمريکا با قراردادهاي مخابراتي دوساله به قيمت ۱۹۹ دلار فروخته ميشود و با اين جريان، کاربران هماکنون ميتوانند براي خريد آيفون 6s از طريق دو شرکت مخابراتي مذکور ۱۹۸ دلار تخفيف بگيرند. در اين طرح تخفيفي هر چهار رنگ گوشي هوشمند موجود است و آمريکاييها ميتوانند تا پايان سال جاري ميلادي با مراجعه به شعب مختلف فروشگاه زنجيرهاي Best Buy اين دستگاه را به قيمت يک دلار خريداري کنند. همچنين گفته شده است که اگر موقع خريد اين محصول يک دستگاه گوشي هوشمند آيفون ۵ يا مدلهاي قبل از آن را داشته باشيد و آن را تحويل دهيد، به جز تخفيف مذکور ۲۰۰ دلار ديگر هم تخفيف ميگيريد.
/ شما مي توانيد با AppComparison، کاربران را به استفاده از گوشي هاي ويندوزي ترغيب کنيد.
"AppComparison" نام نرم افزاري است که کاربران را ترغيب به استفاده از گوشي هاي ويندوزي مي کند.
مايکروسافت در طي اين سال ها در تلاش بوده است که سرويس هاي خود را براي تمامي پلتفرم ها مانند اندرويد و iOS عرضه کند. آخرين اپليکيشن رونمايي شده از اين کمپاني AppComparison نام دارد که هدف و مخاطب اين نرم افزار افراد خاصي مي باشند.
اولين خط توضيحات اين اپليکيشن که بر روي پايگاه رسمي Google Play بارگذاري شد، اينطور شروع مي شود: "آيا خواستار تغيير گجت مبتني بر سيستم عامل اندرويد خود به يک ويندوز فون هستيد؟" همانطور که از نام اين اپليکيشن پديدار است، زماني که شما اين اپليکيشن را نصب کنيد، اين نرم افزار بطور اتوماتيک برنامه هاي نصب شده شما را مورد بررسي قرار مي دهد و برنامه هاي مشابهي که شما قادر خواهيد بود در ويندوز فون هم از آنها استفاده کنيد را به شما اطلاع رساني خواهد نمود. هم چنين بجاي نرم افزارهاي زيادي که قادر نخواهد بود معادل عيني آن را پيدا کند، نرم افزارهايي با عملکرد مشابه اي را به شما معرفي مي کند که شما مي توانيد از آن بر روي ويندوز فون بهره ببريد.
فعاليت هاي مايکروسافت در زمينه گوشي هاي هوشمند نزديک به دو سال است که کمتر و آهسته تر شده است اما اين کمپاني اخيرا دو مدل از گوشي هاي هوشمند خودش را که مبتني بر سيستم عامل ويندوز ۱۰ مي باشند، عرضه نموده است. مايکروسافت از طريق گوشي هاي لوميا ۹۵۰ و ۹۵۰XL سعي بر يکسان سازي دنياي دستکاپ ها و حتي Xbox One هاي جديد مبتني بر ويندوز را با گوشي هاي هوشمندش دارد.
گوشي هاي جديد مايکروسافت همانند گوشي هاي قبليش که مبتني بر ويندوز ۸ بودند، در حال حاضر در خصوص بازه انتخاب نرم افزارها محدود هستند و فقط نرم افزارهاي مهم تر و کاربردي تر را همانند Gmail و Snapchat در اختيار دارند.
کمپاني ZTE رسما تلفن هوشمند اکسون مکس را معرفي کرد؛ دستگاه جديدي که نخستين بار در ماه اکتبر رويت گرديد و حالا به صورت رسمي پرده ها از روي آن کنار مي رود.
در ابتدا گفته مي شد که اين محصول يک چيپست اسنپدراگون 810 را در خود جاي داده اما ظاهرا اينطور نيست. اين تلفن هوشمند در عوض از يک چيپست هشت هسته اي اسنپدراگون 617 بهره مي برد.
همانطور که از روي نام اين محصول مي توانيد حدس بزنيد، با يک موبايل کاملا بزرگ و عظيم الجثه روبرو هستيم: تلفن هوشمندي با يک نمايشگر 6 اينچي و رزلوشن 1080 در 1920 پيکسل (نه 1440 در 2560 پيکسلي که در ابتدا تصور مي شد).
در ادامه اين مطلب با ما همراه باشيد.
اکسون مکس که از اندرويد 5.1 بهره مي برد بدنه اي تماما ساخته شده از فلز دارد و از استاندارد LTE، دو سيم کارت، 3 گيگابايت رم، 32 گيگابايت حافظه داخلي و درگاه کارت حافظه ميکرو اس دي نيز پشتيباني مي کند و يک باتري 4140 ميلي آمپر ساعتي برايش در نظر گرفته شده است.
دوربين جلويي اين موبايل 13 مگاپيکسلي است و يک دوربين اصلي 16 مگاپيکسلي هم در قسمت پشت بدنه آن خودنمايي مي کند که به اسکنر اثر انگشت مجهز گرديده است.
در چين، اين موبايل به قيمت 460 دلار به فروش مي رود و هنوز مشخص نيست که آيا ZTE برنامه اي براي عرضه محصول تازه در ساير بازارها دارد يا خير اما به نظر مي رسد که اينطور باشد، چراکه شرکت مورد بحث پيشتر نسخه هاي مختلفي از اکسون را به اقصي نقاط دنيا عرضه کرده است.
برنامهاي که اين امکان را فراهم ميکند تا کاربران با استفاده از لبخواني روي صداهاي استخراج شده از صحنه فيلمهاي مختلف، موسيقيهاي متفاوت و يا حتي مکالمات و گزارشهاي تلويزيوني، ويدئويي جذاب بسازند رفته رفته جاي خود را نهتنها به عنوان برنامهاي پرطرفدار بلکه به عنوان هدفي براي سرگرمي و فراهم کردن موجبات شادي، در ميان کاربران پيدا کرده است.
دابسمش چيست؟
Dubsmash يک برنامه پيامرسان ويدئويي براي سيستمعاملهاي اندرويد و iOS است که به کاربران امکان اضافه کردن کليپهاي صوتي به ويدئوهاي ضبط شده از طريق گوشي آنها را خواهد داد. در قالب استفاده از اين برنامه کاربران امکان انتخاب ليستي از کليپهاي صوتي بارگذاري شده توسط ديگران و يا اضافه کردن کليپ صوتي مورد نظر خود را خواهند داشت. پس از انتخاب کليپ صوتي، کاربران ويدئوي خود را بهطور هماهنگ با اين کليپ، ضبط خواهند کرد و نهايتا امکان بهاشتراک گذاري نتيجه کار در برنامههايي مانند واتساپ، فيسبوک و اينستاگرام وجود خواهد داشت.
دابسمش از کجا آمده است؟
اين برنامه توسط تيم سه نفره برنامهنويسان آلماني يعني Jonas Druppel, Roland Grenke و Daniel Taschikدر ماه نوامبر سال گذشته ميلادي به بازار عرضه شد و تا کنون توسط بيش از ده ميليون کاربر، دانلود شده است.
دليل محبوبيت دابسمش
يکي از دلايل اصلي محبوبيت اين برنامه، سادگي آن است. اين برنامه بهحدي محبوب است که حتي راننده فرمول يک، لوئيز هميلتون، بازيگر استراليايي، جکمن و يا حتي هنرپيشه محبوبي مانند دميمور و افراد ديگر نيز تجربه ساخت کليپ با استفاده از آن را داشتهاند.
Dubsmash 2؛ بدافزاري خطرناک!
توجه داشته باشيد بدافزاري با مشابهت اسمي تحت عنوان Dubsmash2 در فضاي وب منتشر شده که هيچ ارتباطي با نرمافزار اصلي يعني Dubsmash نداشته و تنها يک بدافزار خطرناک است که شما را بهطور ناخواسته به وبسايتهاي نامشخص رهنمون خواهد ساخت.
نمونههاي جايگزين اين برنامه
با محبوبشدن برنامه دابسمش، توسعهدهندگان زيادي دست به توليد برنامههايي با قابليتهاي مشابه زدهاند. از جمله بهترين برنامههاي جايگزيني که بعضا قابليتهاي جالبي را نيز پيش روي کاربر قرار ميدهند ميتوان به VineSmash (براي سيستمعامل iOS)، و Mudical.ly (براي سيستمعاملهاي اندرويد و آي او اس )، VivaVideo (براي اندرويد و iOS) و KineMaster (براي اندرويد) اشاره کرد.
نکاتي براي ساخت دابسمش جذاب
يکي از نکات مهم در ساخت دابسمشي جذاب، نورپردازي مناسب است. به گونهاي که محيط فيلمبرداري نه آنچنان تاريک و نه بيش از حد روشن باشد. بهترين حالت، فيلمبرداري در نور روز و در نزديکي يک پنجره است. در مرحله بعدي، ذخيره چندين باره برداشتهاي ويدئويي را مدنظر داشته باشيد تا نهايتا به بهترين نتيجه برسيد. پس از اين تمرکز خود را بر روي طرح ويدئو بگذاريد. بسته به محتواي اجراشده ميتوانيد حضور ثابت در جلوي دوربين و يا حتي در قالب چندنفره، حضور تدريجي افراد در جلوي دوربين را نيز مدنظر قراردهيد. نهايتا به کليديترين نکته در ساخت دابسمش، يعني بيان احساسات به بهترين نحو ممکن، توجه کنيد. فراموش نکنيد که خواندن ساده يک متن هيچ جذابيتي براي مخاطبين نخواهد داشت پس سعي کنيد طرحي ابتکاري در بيان مکالمات داشته باشيد. به عنوان راهکاري مفيد ميتوانيد با مراجعه به شبکههاي اجتماعي مانند اينستاگرام، نمونه ويدئوهاي منتشر شده توسط ديگران را مشاهده کنيد تا از آنها الهام بگيريد.
به کانال تلگرام ما بپیوندید telegram.me/cartec بر روی گزینه بالای صفحه عضو شوید
لپ تاپ هاي امروزي آنقدر پيشرفت کرده اند که بتوانند به خوبي از پس انواع پردازش هاي امروزي بر آمده و امکانات بسيار تنوع در اختيار کاربران قرار دهند. با اين حال هنوز هم برخي قابليت ها و ويژگي ها هستند که شايد کمتر لپ تاپي به آنها مجهز شده باشد. وجود صفحه نمايش لمسي يکي از همين موارد است که تنها مي توان آن را روي برخي از لپ تاپ ها يافت که البته باعث افزايش قيمت محصول تا حد زيادي نيز مي شود. شرکت Neonode براي حل اين مشکل سنسوري به نام AirBar تدارک ديده که مي تواند صفحه نمايش هر لپ تاپي را لمسي کرده و قرار است در نمايشگاه CES 2016 از آن رونمايي کند.
سنسور AirBar در حال حاضر براي لپ تاپ هايي با صفحه نمايش ۱۵.۶ اينچي ساخته شده و با قرار گرفتن در زير صفحه نمايش، يک سطح نوري نامريي را روي صفحه نمايش مي تاباند. کاربر هر نقطه از صفحه نمايش را که لمس کند مسير نور مسدود شده و محل لمس تشخيص داده مي شود. براي لمس صفحه محدوديتي وجود نداشته و کاربر مي تاند با دستکش، مداد، قلم يا هر چيز ديگري صفحه نمايش را لمس کند (ويژگي که صفحات لمسي حال حاضر لپ تاپ ها از نداشتن آن رنج مي برند!).
سازنده اين محصول اعلام کرده که سنسور AirBar پشتيباني کامل از سيستم عامل ويندوز ۸ وويندوز ۱۰داشته و با کروم بوک ها نيز به خوبي کار مي کند. قابليت لمسي علاوه بر لمس ساده شامل چرخاندن، بزرگنمايي و ديگر موارد پشتيباني شده در سيستم عامل ويندوز يا کروم بوک ميشود. نصب آن هم قرار است به سادگي صورت گرفته و به گفته سازنده نيازي به کاليبره کردن يا دردسر هاي مختلف نخواهد بود. پشتيباني از سيستم عامل OS X هنوز کامل نبوده و تنها مي توان از برخي امکانات ابتدايي لمس بهره برد.
AirBar در حال حاضر در مرحله پيش فروش قرار داشته و قيمت ۵۰ دلار برايش در نظر گرفته شده است. AirBar قرار است در سه ماهه اول ۲۰۱۶ وارد بازار شود.
کمپاني موزيلا با وجود تلاش هاي فراوان جهت دستيابي به رده هاي بالا در ميان رقبان به صورت رسمي خبر توقف توسعه سيستم عامل فايرفاکس را اعلام کرد.
موزيلا در چند سال اخير تلاش بسياري براي توسعهي سيستم عامل اختصاصي خود ويژهي گوشيها کرده اما اينطور که مشخص است اين کمپاني به اين نتيجه رسيده که قادر به انجام اين کار نيست و در بازار سيستم عاملهاي گوشيهاي هوشمند جايگاهي نخواهد داشت! چرا که اين کمپاني به صورت رسمي خبر توقف توسعه سيستم عامل فايرفاکس را اعلام کرد.
تصميم موزيلا از جايي نشات ميگيرد که اين کمپاني دريافته قادر نيست تجربه کاربري خوبي براي کاربران گوشيهاي هوشمند به ارمغان آورد، بنابراين به همين سادگي خود را از زير بار توسعه سيستم عامل گوشيهاي هوشمند کنار کشيده تا بتواند تمرکز خود را روي موارد ديگر بگذارد.
موزيلا فايرفاکس سيستم عاملي است که تنها چند اپليکيشن تحت وب با خود به همراه دارد و در اين بازار رقابت اپليکيشني اين سيستم عامل بياپليکيشن، توان رقابت با بزرگان اين عرصه را ندارد. ممکن است سيستم عامل موزيلا فايرفاکس هنوز هم زنده باشد اما تنها براي دستگاههاي حوزه اينترنت اشيا و تحت شبکه؛ گذشت زمان اين موضوع را نشان خواهد کرد.